Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için flaş uyarı! Aldanmayın geliyor...

Meteoroloji'den hava durumu uyarısı geldi. 5 için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Sıcaklıklarda 2-3 derece azalma beklenen bölgede, rüzgarın yağış sırasında kuvvetli esmesi öngörülüyor.Bursa'da bugün hava güneşli ancak yarından itibaren yağışlar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için flaş uyarı! Aldanmayın geliyor...

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ile Adıyaman için sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı kapsayan bölgede,

sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklarda 2-3 derece azalma beklenen bölgede, rüzgarın yağış sırasında kuvvetli esmesi öngörülüyor. Vatandaşların bölgesel dolu yağışları, kuvvetli rüzgar değişimi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması istendi.

BURSA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Bursa ise yarından itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Hava sıcaklıkları ise 20-21 derece civarı olacak. Meteoroloji verilerine göre Bursa'da yağış Çarşamba günü kenti terk edecek ve sıcaklık 23 derece civarında olacak

İşte Bursa'da 5 günlük hava durumu:

DOĞU ANADOLU'YA DA SAĞANAK GELİYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Erzincan çevresinde zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği bölgede, rüzgarın güneybatıdan orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice eseceği öngörülüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Kars'ta 7, Ardahan ve Erzurum'da 8, Ağrı'da 9, Erzincan ve Tunceli'de 10, Iğdır'da 15 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının ise Iğdır'da 29, Ağrı'da 23, Kars'ta 21, Tunceli'de 20, Erzincan'da 19, Erzurum ve Ardahan'da 18 derece olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.