Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için kritik sıcaklık açıklaması! (30 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 30 Temmuz 2021 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 37 derece olarak ölçülürken, artış hafta sonu da devam edecek. Yetkililer özellikle öğle saatleri için uyarıda bulunurken, yüksek sıcaklıklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için kritik sıcaklık açıklaması! (30 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası ile birlikte termometrelerdeki yükseliş sürüyor.

Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 37 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 40 dereceye kadar ulaşacak.

Gün boyu bol güneşli gökyüzünü hakim olacağı şehir genelinde sıcaklık akşam saatlerinde ise ancak 30 derecelere kadar geriliyor.

Öte yandan ülke genelinde birçok şehirde çıkan orman yangınları nedeniyle şehir genelinde teyakkuzda olan ekipler, vatandaşları bu konuda da dikkatli olmaları konusunda uyardı.

SICAKLIK DAHA DA ARTACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, önümüzdeki günlerde sıcaklık artışları devam edecek.

Yarın için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının 37 derece olarak ölçülmesi beklenirken, PAZAR günü ise termometreler gün içerisinde en yüksek 36 dereceyi ölçecek.

Hafta sonu Bursa'da hissedilen sıcaklıkların 40 derecenin üzerinde olması bekleniyor.

Hafta başında (PAZARTESİ) hava sıcaklığının yine 37 derece civarında olması beklenirken, SALI günü için ise termometrelerin 39 dereceyi ölçmesi bekleniyor.,

Önümüzdeki hafta bunaltıcı ve kavurucu sıcaklıklar etkisini iyiden iyiye gösterirken, hissedilen sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıkması öngörülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (30 TEMMUZ 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.