Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için 'kuvvetli' uyarı! (5 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 5 Nisan 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da dün başlayan sağanak yağış haftanın ilk gününde şiddetini artırdı. Hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 11 derece olurken, yağış akşam saatlerine kadar sürecek. Yarın ise sıcaklıkla büyük yükseliş görülürken, sağanak yer yer gökgürültülü olmak üzere yüzünü gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için 'kuvvetli' uyarı! (5 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da hafta sonunun son gününde yer yer yüzünü hafif şekilde göstermeye başlayan yağış, haftanın ilk gününde (BUGÜN) şiddetini artırdı.

Sabah saatlerinden itibaren şehir genelinde kuvvetli sağanak yağış ile birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 11 dereceyi gösteriyor.

Yağış akşam saatlerine kadar etkili şekilde devam ederken, hava sıcaklığında ise gece saatlerinden itibaren yükseliş görülecek.

SICAKLIKTA BÜYÜK YÜKSELİŞ

Sağanak yağmurun ardından Bursa'da hava sıcaklığı haftanın ilk gününde 11 derece olarak ölçülürken, haftanın ikinci gününde ise (SALI) büyük bir yükseliş göstererek 24 derecelere tırmanıyor.

Yağış yarın da yer yer gökgürültülü şekilde devam ederken rüzgarlı hava Bursa'da etkili olmaya başlıyor.

Perşembe günü yağış ara verirken, kuvvetli rüzgar Bursa'yı etkisi altına alıyor ve hava sıcaklığı ise 23 derece bandında.

Perşembe günü ise hafif şekilde geri dönerken sıcaklıklar düşüşe geçiyor. Perşembe termometreler en yüksek 13, Cuma günü ise en yüksek 8 derece.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (5 NİSAN 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.