Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için 'pus' uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bugün Bursa'da havanın sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için 'pus' uyarısı!

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu'da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun doğu kesimlerinde biraz azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BURSA'DA PUS HAKİM

Bursa'da sabah saatlerinde sisli ve puslu hava hakim. Gün içinde ise hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık değerleri 15 ila 23 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.