Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış açıklaması! (21 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerinden itibaren şehir genelinde yer yer sağanak yağış görülecek. Yağışa rağmen hava sıcaklığı 35 derece civarında hissedilirken, sağanak etkisini akşam saatlerinden itibaren kaybedecek. Öte yandan Bursa'ya yarın için de sağanak yağış tahmini yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2021 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2021 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için sağanak yağış açıklaması! (21 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Kurban Bayramı'nın 2. gününde hava sıcaklığı 30 derecenin üzerinde seyrederken, meteorolojiden sürpriz bir açıklama geldi.

Bursa'da bayramın ilk gününü kavurucu sıcaklık altında geçiren vatandaşları, bayramın ikinci gününde sağanak yağış bekliyor.

Gün içerisinde ölçülen en yüksek sıcaklığın 31 derece olması beklenirken, özellikle öğle saatlerinden itibaren (12.00-18.00) şehir genelinde sağanak yağış geçişleri olacak.

Hissedilen hava sıcaklığı ise yağışa rağmen 35 derece bandında seyrederken, akşam saatlerinden itibaren termometrelerde 5-10 derecelik bir düşüş görülecek.

YARIN DA YAĞIŞ VAR, SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'da Kurban Bayramı'nın 2. ve 3. günlerinde sağanak yağış yüzünü gösterirken, hava sıcaklığı da 30 derece bandında seyrediyor.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının gün içerisinde 29 derece civarında olması beklenirken, sağanak yağış şehir genelinde bölgesel olarak yer yer yüzünü göstermeye devam ediyor.

CUMA günü için beklenen hava sıcaklığı ise 30 derece. Yağış ise şehri terk etmiş durumda.

CUMARTESİ ve PAZAR günleri için de hava sıcaklığının yükselişe geçeceğini bildiren meteoroloj yetkilileri, termometrelerin hafta sonunda 31-32 dereceye ulaşacağını bildirdi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (21 TEMMUZ 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.