Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni açıklama: Hava sıcaklığı... (23 Ekim 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 23 Ekim 2021 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 dereceye kadar tırmanırken, sabah saatlerinde etkili olan sisli hava yerini öğle saatlerinden itibaren az bulutlu ve bol güneşli havaya bırakıyor. Öte yandan hava sıcaklıkları yarından itibaren olmak üzere salı gününe kadar düşüşte olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için yeni açıklama: Hava sıcaklığı... (23 Ekim 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da hafta sonunun ilk gününde sıcaklık 20 derecenin üzerinde seyrediyor.

Cumartesi gününü dışarıda geçirmek isteyen Bursalıları gün içerisinde 23 dereceye kadar tırmanan sıcaklıkla birlikte az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü bekliyor.

Termometreler akşam saatlerinde düşüşe geçerken, sıcaklık gece 14 dereceye kadar geriliyor.

YARIN İÇİN SAĞANAK UYARISI YAPILDI

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'da hafta sonunun son gününde (PAZAR) sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

Yarın için (PAZAR) yapılan tahminlere göre sıcaklıklarda düşüşün yüzünün göstereceği belirtilirken, gün içerisinde Bursa genelinde sağanak yağış geçişleri etkisini gösterecek. Termometreler ise en yüksek 18 dereceyi ölçecek.

Hafta başında (PAZARTESİ) sıcaklık düşüşünü sürdürürken gün içerisinde 15 dereceye geriliyor. Yağışın şehri terk edeceğini belirten meteoroloji yetkilileri haftanın ilk gününde gün boyu çok bulutlu bir gökyüzünün hakim olacağını bildirdi.

SALI günü birkaç derecelik yükselişle 18 dereceye kadar tırmanan hava sıcaklığı ile birlikte gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gün Bursalıları bekliyor olacak.

ÇARŞAMBA günü de sıcaklık 18-19 derece bandındaki seyrini az bulutlu ve güneşli havayla birlikte sürdürüyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Öte yandan hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri altına düşeceği, salı gününden itibaren tekrar artacağı tahmin edildiği bildirildi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (23 EKİM 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.