Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması! (11 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 11 Nisan 2021 Pazar günü ve yeni haftanın hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da kısıtlamanın devam ettiği hafta sonunun son gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 10 derece olarak ölçülürken, gün boyu çok bulutlu ve az güneşli gökyüzü şehre hakim. Gün içerisinde herhangi bir yağış tahmininde bulunmayan meteoroloji Bursa'da yeni haftanın ilk gününde de (YARIN) hava sıcaklığının sabah saatlerinde 2 derecelere kadar düşeceğini belirtti. Yarın gün içerisinde sıcaklık en yüksek 14 dereceye kadar tırmanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması! (11 Nisan 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Çok yüksek riskli iller arasında yer alan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği Bursa'da hafta sonunun son gününde hava sıcaklığı sabah saatlerinde 8 derecelerde ölçülürken, gün içerisinde ise en yüksek 10 dereceye kadar tırmanıyor.

Çok bulutlu ve az güneşli bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa'da gün içerisinde herhangi bir yağış da beklenmiyor. Sıcaklık akşam saatlerinden itibaren ise düşüşe geçerken, yarın sabah 2 derecelerde ölçülecek olan sıcaklıkla birlikte Bursa buz kesecek.

YENİ HAFTADA SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahminlerine göre Bursa'da yeni haftanın ilk gününde sabah 2 derecelere düşen sıcaklık, gün içerisinde ise 14 dereceye kadar yükselecek.

Yarın da gün içerisinde şehre çok bulutlu ve güneşli bir havanın hakim olacağını bildiren meteoroloji, salı günü için ise en yüksek sıcaklığın 19 derece olacağını belirtti.

Çarşamba gününden itibaren ise Bursa'ya sağanak yağış geri geliyor. Hava sıcaklıkları 21 derece bandına kadar yükselirken, gökgürültülü sağanak yağış Bursa genelinde çarşamba ve perşembe günleri yüzünü gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (11 NİSAN 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.