Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa raporu

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ'ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde ise kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekleniyor. Bursa'da hava sabah saatlerinde puslu, gün içinde parçalı bulutlu.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2019 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzeyi, Sakarya, Düzce, Ordu, Adana, Osmaniye, K. Maraş ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu (Ardahan hariç) ile Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu ile Adana'nın doğusu, K. Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, K. Maraş'ın kuzey ilçeleri, Malatya ve Elazığ'ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BURSA SOĞUĞA TESLİM

Bursa'da sabah saatlerinde hava sisliyken gün içinde çoğunlukla parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı ise 3 ila 10 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK RAPOR (PERŞEMBE)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.