Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa uyarısı! (11 Kasım 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 11 Kasım 2020 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü haftanın 3. gününde sabah saatlerinden itibaren rüzgarlı hava etkili.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2020 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2020 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa uyarısı! (11 Kasım 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da hava sıcaklığının 20 derecenin altında seyrettiği gün içerisinde sabah saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar etkili.

Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan rüzgar sabah saatlerinde daha da şiddetini artırdı.

Şehir genelinde özellikle rüzgarlı havanın özellikle öğle 12.00'dan sonra kuvvetini artıracağı konusunda Meteoroloji'den de uyarı geldi. Öte yandan gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli hava da yüzünü gösteriyor.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada "Marmara Denizi'nde rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak Doğu ve kuzeydoğu yönlerden altı ila sekiz kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor." ifadeleri kullanıldı.

HAFTA SONU YAĞIŞ VAR

Bursa'da hafta sonuna kadar herhangi bir yağış beklenmezken, meteoroloji cumartesi ve pazar günün yağışlı geçeceğini bildirdi. Perşembe gününü 17 derece sıcaklıkla geçirecek Bursa'da, cuma günü sıcaklık 16 derece.

Cumartesi günü yer yer sağanak yağışın etkili olacağı Bursa'da termometreler 16 derece kalırken, pazar günü ise yağışın etkisini sıcaklık 13 derecelere kadar geriliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (11 KASIM 2020)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.