Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa uyarısı! (30 Nisan 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 30 Nisan 2020 Perşembe günü hava tahmin raporunu bildirdi. Bursa'da sabah saatlerinde yüzünü gösteren güneş, öğle saatlerinden itibaren yerini gökgürültülü sağanak yağışa bırakıyor. Hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 dereceye kadar ulaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa uyarısı! (30 Nisan 2020 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Bursa güne güneşli bir havayla başladı ancak öğle saatlerinden itibaren il genelinde gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Bursa'da gün içerisinde hava sıcaklığının en yüksek 23 dereceye kadar yükseleceğini bildiren yetkililer, öğle saatlerinden itibaren yağışın il genelinde yer yer etkili olacağını ifade etti.

BURSA YAĞIŞLARIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR

Bursa bugünden itibaren sağanak yağışların etkisi altına giriyor. Önümüzdeki 5 gün boyunca sağanak yağış, şehri terk etmeyecek.

Bugün öğle saatlerinden itibaren yer yer etkisini göstermeye başlayacak olan yağmur, yarın şiddetini biraz azaltarak, yer yer geçişli olmak üzere yüzünü gösterecek.

Hafta sonu da Bursa'yı yağışlı bir hava bekliyor. Cumartesi ve pazar günü gökgürültülü sağanak yağışların yeniden etkili olacağını bildiren meteoroloji, yağmurun hafta başında da süreceği tahmininde bulundu.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (30 NİSAN 2020)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.