Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa uyarısı! Gün boyu devam edecek...

Bursa'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmur, sabah saatlerinde de devam etti. Rüzgarın da etkili olduğu yağmurda vatandaşlar zor anlar yaşadı. İşte tüm yurt ve Bursa için hava durumu raporu...

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa uyarısı! Gün boyu devam edecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporu yayınlanırken, son dakika uyarıları da ardı ardına geldi. Ocak ayının gelmesi ile birlikte yurdun batı kesimlerinde sağanak yağışlı havalar, doğu kesimlerinde ise kar yağışı etkisini gösteriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Amasya ve Samsun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere; Konya, Karaman ve Niğde'nin güney ilçeleri ile Toroslar mevkiinde yoğun kar (20 cm ve üzeri), Batı Akdeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, İzmir, Konya, Karaman, Niğde, Isparta, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²), Adana, Mersin çevreleri ile Antalya ve Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in batı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100-200 kg/m²) olması bekleniyor.

BURSA'DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR VAR

Bursa'da gün boyu hava karla karışık yağmurlu olacak. Hava sıcaklığı ise 3 ila 6 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU

BURSA'YA KAR DÜŞECEK Mİ?

Bursa şehir merkezinde önümüzdeki 5 gün içinde kar yağışı beklenmiyor. Bugün hava karla karışık yağmurlu olacakken önümüzdeki günlerde hava yağmurlu ve bulutlu seyredecek.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.