Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya güzel haber! Hafta sonu...

Meteoroloji'den Bursa'ya güzel haber geldi. Bursa'da bir haftadır etkili olan sağanak yağış akşam saatlerinden sonra etkisini yitirmeye başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa'ya güzel haber! Hafta sonu...

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde devam ediyor ancak yurdun tümünde yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yağışlar yarından itibaren yurdun batı kesimlerinden başlayarak Türkiye'yi terk etmeye başlayacak. Hafta ortasına adım adım yurdun tümünü terk etmiş olacak.

Meteoroloji'den gelen hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi beklenirken bazı iller için ayrı uyarı yapıldı. İşte uyarı yapılan o iller...

O İLLERE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARI

Kurak geçen Nisan ayından sonra Mayıs ayıyla birlikte yağışlı sistemin etkili olduğu ve yer yer kuvvetli yağışların görüldüğü Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde (Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Gaziantep, Adıyaman, Kilis) bugün (11.05.2018 Cuma), Cumartesi ve Pazar günleri de yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.