Hava Durumu

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji'nin paylaştığı son verilere göre çarşamba günü Marmara Bölgesi'nin birçok yerinde hava sıcaklıkları 7 derece birden düşecek. Trakya Bölgesi'nde beklenen kar yağışının cuma ve cumartesi günü İstanbul'da da görülmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, ülkenin bugünden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceğini duyurdu.

YAĞIŞLAR MARMARA'DA ETKİLİ OLACAK

Ülkenin kuzey ve batı kesimlerinde görülecek olan yağışların, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor.

CUMA VE CUMARTESİ İSTANBUL'DA KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde bir güncellemeye gitti. Buna göre, cuma ve cumartesi günü İstanbul'da kar yağışının etkili olması bekleniyor.

SALI GÜNÜ SICAKLIK DÜŞÜYOR

İstanbul'da hava sıcaklığı yarından itibaren kademeli bir şekilde düşecek. Salı, çarşamba ve perşembe günleri için sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Ayrıca hava sıcaklığının cuma günü 0 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

6 KENT İÇİN SARI KODLU UYARI

Öte yandan bugün; Balıkesir, Çanakkale, Manisa, İzmir, Muğla ve Aydın için sarı kodlu uyarı verildi. Yetkililer yaptıkları açıklamada buralarda yaşayan vatandaşları uyardı ve yaşanabilecek olan olumsuzlara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.