Hava Durumu

Meteoroloji uyardı: Bursa'da sıcaklık yükseliyor! (20 Şubat 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 20 Şubat 2021 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da kar yağışı ve donduran soğukların ardından hava sıcaklığı yükselişe geçti. Bugün en yüksek sıcaklığın 7 dereceye kadar yükselmesi beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim. Öte yandan yarın da sıcaklık artışı devam ederken, gece saatlerinde etkili olacak soğuk hava nedeniyle zirai dona karşı Bursa için uyarı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji uyardı: Bursa'da sıcaklık yükseliyor! (20 Şubat 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da 1 haftadır etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte etkili olan soğuk hava bugün itibariyle etkisini kaybetti.

Sıcaklığın yükselişe geçtiği Bursa'da hafta sonunun ilk gününde termometreler gün içerisinde 7 dereceye kadar yükselirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim.

Gece saatlerinde etkili olan ve eksilere düşen soğuk havayla birlikte buzlanma ve zirai don olayına karşı ise Bursalıların tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

YENİ HAFTADA SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgiye göre, Bursa'da sıcaklık artışı yeni haftada da devam edecek.

Hafta sonunun son gününde (YARIN) sıcaklık gün içerisinde 8 derecelere kadar ulaşırken, pazartesi günü 9 derece, salı ve çarşamba günü ise 12 derece olarak ölçülecek.

Bugünden başlamak üzere yarın ve hafta boyu bulutlu ve güneşli gökyüzü, günlerdir soğuk havaya maruz kalan Bursalıları ısıtacak.

Öte yandan bugün ve birkaç gün boyunca ise gece saatlerinde oluşacak soğuk havayla birlikte etkili olabilecek zirai dona karşı ise vatandaşların tedbirli olmaları istenildi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (20 ŞUBAT 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.