Hava Durumu

Meteoroloji uyarmıştı! 5 dakikada yollar dere yatağına döndü

Karabük'te 5 dakika süreyle etkili olan dolu ve yağmur yolları adeta dere yatağına çevirdi. Meteoroloji Kastamonu ve çevresi için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji uyarmıştı! 5 dakikada yollar dere yatağına döndü

Kentin 100. Yıl Mahallesi ve Karabük - Kastamonu karayolu üzerinde etkili olan dolu ve sağanakyağış etkili oldu. Yollarda olan sürücüler zor anlar yaşarken, yollar ise adeta dere yatağına döndü. Kısa süreli etkili yağışlar sonrası sürücüler su birikintisi oluşan yollarda güçlükle ilerleyebildi. Ulaşımın tek şeritten sağlandığı karayolunda biriken sular ise polis ve karayolları ekiplerinin çalışması sonrası tıkanan mazgallar açılarak giderildi.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Kastamonu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunmuştu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün saat 19.00'a kadar Kastamonu genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak ile yerel dolu yağışı beklendiği belirtilmişti.

Açıklamada, yetkililerin ve vatandaşların sağanak ve dolu nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.