Hava Durumu

Metrobüste iğrenç olay! Pantolonundaki ıslaklığı böyle savundu

İstanbul'da metrobüste N.C. adlı kadının F.Ö.'nün kendisine temasta bulunduğu ve pantolonunun ıslandığı iddiasıyla açtığı taciz davası görülmeye başlandı. Mahkemede söz alan sanık F.Ö. önceki beyanlarını tekrar ederek altına idrar kaçırdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2019 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Metrobüste iğrenç olay! Pantolonundaki ıslaklığı böyle savundu

Avcılar yönüne giden metrobüste 23 Nisan 2019 tarihinde, N. C. adlı kadının F. Ö.'nün kendisine temasta bulunduğu ve pantolonunun ıslandığı iddiasıyla açtığı taciz davası bugün görüldü. Mahkeme, metrobüs şoförü M.K.'nın tanık olarak dinlenmesi için zorla getirilme kararı çıkarırken, sanığın tutuklanma talebini reddetti.

Küçükçekmece 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya olayın mağduru N.C., tutuksuz sanık F. Ö. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada hakim Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nden beklenen raporun gelmediğini söyledi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM

Tutuksuz sanık F.Ö.'e söz verildiğinde "Önceki beyanlarımı aynen tekrar ediyorum. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Suçsuzum, beraatimi talep ediyorum" dedi.

Mağdurun avukatı Gökhan Soysal ise sanığa önceki beyanlarında altına idrar kaçırdığını söylediğini hatırlatarak, "Daha önce toplu taşımada idrarını altına kaçırdın mı?" sorusunu yöneltti. Sanık ise "Bu konu hakkında daha önceden beyanda bulunmuştum. Daha önce herhangi bir toplu taşıma aracında boğazıma sarılma ve saldırma gibi bir durum yaşanmadığı için idrarımı altıma kaçırmadım" cevabını verdi.

Katılan avukatlar İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'nden (İETT) olaya ilişkin görüntülerin mahkemeye sunulmasını ve sanığın tutuklu yargılanmasını istedi. Sanık avukatı ise tutuklanma isteminin reddini talep etti. Kararını açıklayan mahkeme, Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nden raporun istenmesine, olay anında İETT şoförü M.K.'nın tanık olarak dinlenmesi için zorla getirilmesine karar verdi. Mahkeme ayrıca sanığın tutuklanma ve adli kontrol tedbirleriyle yargılanma talebini reddederek duruşmayı 7 Mayıs 2020 tarihine erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.