Hava Durumu

Mevlana'nın torunu Bayru: Ne mutlu Sharon Stone ki Hz. Mevlana'nın sözlerinden pay çıkarmış

ABD'li yıldız Sharon Stone, babasının ölüm yıl dönümünde Instagram hesabından Mevlana'nın 'Tutulsun istiyorsan aç ellerini' sözünü paylaştı. Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru, "Ne mutlu Sharon Stone ki, Hz. Mevlana'nın sözlerini okuyup oradan kendine bir pay çıkarmış" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mevlana'nın torunu Bayru: Ne mutlu Sharon Stone ki Hz. Mevlana'nın sözlerinden pay çıkarmış

Sharon Stone, Instagram hesabından babası Joseph William Stone'nin ölüm yıldönümü nedeniyle "Tutulsun istiyorsan aç ellerini - Rumi" mesajını yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı binlerce beğeni alırken, Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu ve Uluslararası Mevlana Vakfı Başkan Vekili Esin Çelebi Bayru, Hz. Mevlana'nın sözlerinin bütün dünyaya ışık tuttuğunu belirtti.

Esin Çelebi Bayru, şunları söyledi:
"Hz. Mevlana günümüzde bütün dünyada anılan bir manevi büyüğümüz. Ne mutlu Sharon Stone ki, Hz. Mevlana'nın sözlerini okuyup oradan kendine bir pay çıkarmış. İnşallah Hz. Mevlana'nın sözleri bütün dünyayı aydınlatsın. Bugün bir salgın neticesi insanlar ruhen çok sıkıntılılar. Ama Hz. Mevlana diyor ki, 'Karanlıklara bakma, aydınlıklar var.' İşte biz, o aydınlığa doğru, onu düşünerek hareket etmeliyiz. Bugünümüzü de, bu zor zamanımızı da değerlendirip daha çok çalışıp bir sonraki zamanda bir an önce salgından da kurtulup inşallah feraha çıkabiliriz. Sharon Stone, Hz. Mevlana'nın sözlerinii paylaştığı için de herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda onların hayatlarına bu sözler ışık tutuyor. Yalnız bir şeye dikkat etmelerini rica ediyorum. Söz kirliliği var. Gerçekten Hz. Mevlana'nın sözü mü, değil mi, onu araştırıp paylaşsınlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.