Hava Durumu

MHP Bursa adayı Koçdemir'den Erdoğan açıklaması

MHP'nin milletvekili adayı eski vali Dr.Kadir Koçdemir, seçim çalışmalarına devam ediyor. Koçdemir, “Biz rakibimizi altımıza alıp kündeye getireceğiz derken bir bakıyoruz yalancı, cazgır hakem kıspetimizden, ayağımızdan tutmuş bizi kenara atmaya çalışıyor” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Bursa adayı Koçdemir'den Erdoğan açıklaması
Daha önce katıldığı bir futbol turnuvasında Cumhurbaşkanını haksız müdahaleleriyle maçın sonucunu değiştirmek isteyen hakeme benzeten Dr.Kadir Koçdemir, yine ses getirecek benzetmelerde bulundu.
 
Büyükorhan İlçesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap eden Dr.Kadir Koçdemir, MHP'nin beyannamesinde kırsal kesimde yaşayan çiftçilere çok ciddi destekler verildiğini hatırlattı.  Mazot, gübre, tohum ve ilaç gibi tarımsal ürünlerden KDV ve ÖTV’nin kaldırılacağının altını çizen Koçdemir, “Mazot 1 lira 75 kuruşa inecek. Başka önemli bir konu da ‘Bütünşehir Yasası’yla getirilen değişikliklerin hepsini iptal edeceğiz. Köylerimiz tüzel kişiliğini kazanacaklar. Belde belediyeleri de tekrar kurulacak. Vatandaşın en yakınında, müracaat edip kapısını çalacağı mahalli idari birimleri tekrar hayata geçecek. Öte yandan başta Güneydoğu olmak üzere terör ve asayişsizliğin de kökünü kazıyacağız." dedi.
 
Ardından yine ses getirecek benzetmede bulunan Koçdemir, "Hepimiz pehlivanız çıktık meydana. Devlet Bahçeli bir pehlivan, Ahmet Davutoğlu bir pehlivan, Kılıçdaroğlu bir pehlivan. O meydan da bir de hakem var. Biz rakibimizi altımıza alıp kündeye getireceğiz derken bir bakıyoruz cazgır, yalancı hakem kıspetimizden, ayağımızdan tutmuş bizi bir kenara atmaya çalışıyor. Yine güreşe devam ediyoruz, bir bakıyoruz, hakem seyirciyi bize nefret ettirecek şekilde konuşup izleyiciyi Davutoğlu pehlivana yönlendirerek, onu methederek lehine çevirmeye çalışıyor. Yani cumhurbaşkanlığı makamı, basını, mahkemesi, emniyeti, istihbaratı hepsi tek bir tarafa doğru yönlenmiş ve bizim orayı seçmemizi istiyor. Ama bizim kendi hür irademiz var. Bu millet asil bir millettir. Bu millet kırmadan, dökmeden, bağırmadan, çığırmadan önüne sandık konduğunda gereğini yapmasını bu zamana kadar bilmiştir. İnşallah 7 Haziran’da da bilecektir” ifadelerini kullandı.
 
Çoraklaşan değil, yeşeren dağ yöresi
 
“Bursa’nın hayırlı evladı” sloganıyla yola çıkan Koçdemir, son olarak hemşehirilerine birlikte hareket edelim çağrısında bulundu. Koçdemir, "Geçmişte farklı partilere oy vermiş olabilirsiniz ama şunu bir kez daha sizlere hatırlatmak isterim. Kendi toprağınızdan, kendi bağrınızdan çıkan insanlara vereceğiniz destek hiç kimseyi rahatsız etmez. Diğer parti adaylarının genel başkanlarının da kendi memleketlerinden yüksek oy olması bizi rahatsız etmez. Bunu bir kere böyle bilmemizde fayda var ve kendi bağrımızdan çıkan insanlara destek verirsek, kendi çocuklarımız ve torunlarımız için, boşalan, kuruyan, çoraklaşan Büyükorhan değil, yeşeren, büyüyen, çalışılan, kazanılan ve kazanılanın harcandığı Büyükorhan’ı birlikte yaparız inşallah” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.