Hava Durumu

MHP Bursa adayları BAL-GÖÇ'ü ziyaret etti

illiyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa milletvekili adayları Kadir Koçdemir ve Tevfik Topçu ile birlikte BAL-GÖÇ'ü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2015 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Bursa adayları BAL-GÖÇ'ü ziyaret etti
BAL-GÖÇ Başkanı Yüksel Özkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP heyeti adına konuşan İsmet Büyükataman, "Vatandaş 13 yıllık AK Parti iktidarından beklediği karşılığı bulamadı. Bundan daha da önemlisi gelecek adına duyduğu endişeleri, kaygıları yüksek sesle ifade ederek bizimle paylaşıyorlar. Bununla muhatap olmaktan dolayı daha da umutlanıyoruz. Temennimiz o ki 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ülkenin bu kötü gidişatına dur denecek" dedi.

İsmet Büyükataman, "Kanaatimiz o ki gelinen noktada içinde bulunduğumuz şartlar dikkate alındığında demokratik yolla, millet iradesiyle iktidar tasfiye olmazsa ne yazık ki ülke tasfiye olacak. Bu seçimlerde vatandaşın ortaya koyacağı tercih emniyet haline geldi. Bu anlamda kendimizden ayrı görmediğimiz Balkan göçmenleri camiasının desteğine ihtiyacımız var. Hiçbir dönem bizden hassasiyetleri farklı olmayan bir camiadır Balkan göçmenleri. MHP olarak desteğinize talibiz. Ülkenin buna ihtiyacı var. İki dönemdir bu camianın sıkıntılarını meclise taşıdık".
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.