Hava Durumu

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koçdemir'den DAĞ-DER'e ziyaret

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Kadir Koçdemir, seçim zamanı dağ yöresini hatırlayan zihniyetin vaatlerinde de sınır tanımadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2014 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2014 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koçdemir'den DAĞ-DER'e ziyaret

DAĞ-DER tarafından düzenlenen siyaset okulunun sertifika töreninde kendisine büyük destek veren hemşerilerine seslenen Orhanelili Dr. Kadir Koçdemir,   "İktidar, 10 yıldır dağ bölgesini kaderine terk etti. 10 yıldır buna seyirci kalanlar, seçim yaklaşınca 'her ilçeye havuz yapacağız' diyor.  Biz de soruyoruz 10 yıldır neredeydiniz kardeşim. Buradan kendilerine sesleniyorum. Dağ yöresine deniz de götürecek misiniz?" diye sordu.

SİZDEN BİRİ OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM

Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen vatanseverliliği ile tanınan dağ yöresi insanın oynanan oyunun farkında olduğunu  ifade eden Koçdemir, “Dağ insanın kendi fakir olabilir, ama gönlü zengindir. Yardımsever ve hayırseverdir. Hangi elin hangi amaçla kendisine uzatıldığını bilir” dedi.

OCAKLAR SÖNDÜ

Yeni Büyükşehir Yasası ile belediyelerin görev sahalarının genişleyeceğini hatırlatan Koçdemir, "Bölgemiz adeta kaderine terk edilerek insanlarımız evini yurdunu terk etmek zorunda bırakıldı, ocaklar söndü. Göç yüzünden köylerimiz adeta hayalet köylere dönüştü.  İşte bu umursamazlığa, terk edilmişliğe dur demek için bir hizmet yolculuğuna çıktık.  Yeni yasanın imkanlarını da kullanarak, bölgemizi yeniden mamur hale getireceğiz. Tarımsal kalkınma ve turizm projelerimizle insanlarımıza istihdam imkanı sağlayarak, onları kendi yerlerinde mutlu edeceğiz ve göçün önüne geçeceğiz. Hatta orta vadede göçü tersine çevireceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.