Hava Durumu

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koçdemir işi sıkı tutuyor

MHP İl Başkanı hasan Toktaş, partisinin ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2014 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2014 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koçdemir işi sıkı tutuyor

Hasan Toktaş,  adaylara genel merkezden gönderilen genelge ve talimatlarla ilgili bilgi verdi.

Teşkilatlardan özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Koçdemir ile koordineli çalışmalarını isteyen Toktaş, "İlçelerimiz ilk defa büyükşehir için oy kullanacak. Bunun için farklı yöntemler geliştirerek daha yoğun bir çaba içinde olmalıyız.  Unutmayın hem ilçeniz için hem büyükşehir için çalışacaksınız. Planlarımızı buna göre hazırlayarak, ortak söylemler geliştirmeliyiz" dedi.

KURTULUŞ MHP'DE

Kadir  Koçdemir ise yaklaşık iki aydır sürdürdüğü çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, katılımcılara seçim takvimi ve seçim yasaklarıyla ilgili bilgiler verdi.  Yeni Büyükşehir yasası ile  seçimlerin hedef kitlesinin çok genişlediğini  hatırlatan Koçdemir,  "Şehrin merkezindeki esnafımızdan memurumuzdan, en ücra köyümüzdeki çiftçiye kadar ulaşarak, Türkiye'nin sürüklendiği karanlığı ve ülkeyi bu karanlıktan çıkararak aydınlığa ulaştıracak yegane kadroların MHP çatısı altında olduğunu anlatmak zorundayız. Bunları doğru anlatırsak millet bize  çalışmalarımızın karşılığını verecektir" diye konuştu.

YASALAR HİÇE SAYILIYOR

Katılımcılara seçim yasaklarıyla ilgili  de bilgi veren Koçdemir,  "İktidar  partisinin adayları bir çok bölgede kamu gücünü arkalarına alarak propaganda yapıyor.  Kanun ve genelgeler hiçe sayılarak haksız rekabet oluşturuluyor. Aynı zamanda aday olan Büyükşehir Belediye Başkanın yaptığı gibi kamu kaynaklarıyla adayların kendi reklamlarını yapması hem etik değil hem de  yasalara aykırı. Biz bunlara sessiz kalmayacağız, tespit ettiğimiz hukuksuzluklara ilgili gerekli makamlara müracaatlarımızı yapacağız.  Siz de bunların takipçisi olun.  Milletimizin hakkının yenmesine seyirci kalmayacağız"  ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.