Hava Durumu

MHP'den, CHP'li Özel'in açıklamalarına tepki

MHP Genel Sekreteri ve Bursa milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Grup Başkanvekili Özel'i, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve partililerden özür dilemeye davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP'den, CHP'li Özel'in açıklamalarına tepki

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önceki günkü açıklamaları üzerinden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in provokatif söylemler geliştirdiğini savundu.

Bahçeli'nin prompterinin de bilgisayarının da büyük Türk milletine bağlı olduğunu belirten Büyükataman, şunları ifade etti:

"Ancak bir kaset kumpası ile Genel Başkanlık koltuğuna oturan Genel Başkanınızın ve onunla beraber siyasi kariyeri yükseltilen senin, göbekten nereye bağlı olduğunuz merak konusudur.

'Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız' sözü üzerinden Sivas katliamında yaşanan acılara gönderme yapıp Genel Başkanımızı katliama teşvikle suçlamak, senin de partinin de arkanızdakilerin de haddi değildir."

Özel'in açıklamalarını eleştiren Büyükataman, "Sözde CHP sözcüsünü bir an önce Sayın Genel Başkanımızdan ve camiamızdan özür dilemeye davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.