Hava Durumu

MHP'den toplu istifa şoku

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde MHP İlçe Başkanı Hacer Özer istifa ettiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2013 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2013 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP'den toplu istifa şoku

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde MHP İlçe Başkanı Hacer Özer, yönetim kurulu üyeleri ve 4 meclis üyesi görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Hacer Özer, ilçe başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle yaptığı basın toplantısında, 2011 yılı Ocak ayından tarihinden bu yana MHP Kumluca İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi. Beykonak, Mavikent ve Adrasan belde başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Özer, "Mensubu olduğum partiyi yüceltmek adına elimden geleni yaptım. Görevim süresince hep dik durmayı kendime ilke edindim" dedi.

"HEP HIRSLA ÇALIŞTIM"

Zaman zaman kadın ilçe başkanı olmanın zorlukları ile karşılaşmasına rağmen, yılmadan daha fazla hırsla görevini yürütmeye gayret gösterdiğini anlatan Özer, şunları kaydetti:

"Şu an itibariyle yapılmakta olan siyasetin karakter ve ilkelerime ters düştüğünü anlamış bulunmaktayım. Pazar günü İstanbul’da 3’üncü etap aday tanıtım toplantısında Kumluca Belediye Başkan adayı olarak Bayram Torunoğlu gösterilmiştir. Kendisine başarı diliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde partimizin rahat çalışması için MHP Kumluca İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İstifamız, sadece MHP ilçe başkanlığımızdaki görevimizdendir. MHP’li parti üyeliğimiz her zaman bakidir."

MECLİS ÜYELERİ DE İSTİFA ETTİ

İlçe Başkanı Hacer Özer ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa ettiklerini açıklamaları ardından Kumluca Belediyesi’nin MHP’li meclis üyeleri Ömer Çağrı Kurşunlu, Halil Dinçer, Süleyman İlhan ve Halit Barut ise partilerinden istifa ettiklerini, bundan sonra belediye meclis üyeliği görevlerini bağımsız sürdüreceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.