Hava Durumu

Michael Jackson'ın 'This Is It' sahnesi William Hall yorumuyla Türkiye'de

Efsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın son konserinde kullanması için özel olarak tasarlanan 'This Is It' (İşte Budur) sahnesi AntalyaExpo'da yeniden canlandırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Michael Jackson'ın 'This Is It' sahnesi William Hall yorumuyla Türkiye'de

Michael Jackson'la yıllarca aynı sahneyi paylaşan ve MJ'ın ses ve fiziksel özelliklerine benzerliğiyle tanınan William Hall ve orkestrası, 90 dakikalık canlı performansıyla Antalya Expo'da 20 konser verecek. William Hall, Las Vegas'ın dünyaca ünlü şov anlayışını, Michael Jackson şarkıları ve nefes kesen dans performansıyla 'This Is It' sahnesinde sunacak.

'THIS IS IT' SAHNESİ İÇİN ANTALYA EXPO'DA 30 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Türkiye sahnesinde 20'nci yüzyılın en büyük eğlencelerinden biri için konserlerin gerçekleşeceği Antalya EXPO'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 'This Is It' sahnesi için Antalya Expo'da 30 kişilik ekip hummalı şekilde çalışıyor. İstanbul'dan 3 tır dolusu malzemelerle beraber sahne çalışması 15 gündür sürüyor ve bugünlerde sona yaklaştı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

William Hall, Haziran ve Temmuz aylarında Corendon'un sponsorluğunda ve 'Ayhan Aydın Entertainment & Holiday Medya' organizasyonuyla, Antalya'da 16 Haziran-31 Temmuz'da arasında; Salı-Perşembe-Cumartesi günlerinde 20 konser verecek. Konser için biletler satışa sunuldu.

Michael Jackson, yaptığı birçok dünya turnesinden sonra artık 50 yaşına geldiğinde son konserini kendi sahnesinde yapacaktı. Bütün dünyada sevenlerini, kendi sahnesine davet etmişti. Londra'da O2 Arena'da 'This Is It' adını verdiği özel sahnesinde 10 konser verecekti. 10 konserlik biletler satışa çıktığı anda dünyanın her yerinden 5 dakika içinde tükenince, konser sayısını 50'ye çıkarmıştı. Ancak ünlü sanatçı, bu konserlerini veremeden 2009 yılında hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.