Hava Durumu

Microsoft, yeni Xbox kulaklığını aylar önce göstermiş

Microsoft, yeni Xbox kulaklığını aylar önce Series X tanıtım fragmanında göstermiş. Şirketin yeni tanıttığı kablosuz kulaklığı, Ekim ayında yapılan Xbox Series X ve S lansman reklamında göründü. İngiliz aktör Daniel Kaluuya, reklamın başlarında kulaklığı eline alıyor, ancak o sırada kimse bunun habersiz bir aksesuar olduğunu fark etmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Microsoft, yeni Xbox kulaklığını aylar önce göstermiş

Yazılım devi, ses seviyesi, oyun ve sesli sohbet dengesini ayarlamanıza olanak tanıyan döner kulaklık kadranlarına sahip yeni Xbox Kablosuz Kulaklığını Salı günü duyurdu. 16 Mart'ta satışa sunulması planlanan kulaklık 99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Xbox pazarlama genel müdürü iddiayı doğruladı

Xbox oyunları pazarlama genel müdürü Aaron Greenberg, yeni Xbox Kablosuz Kulaklığın dün gece The Verge'nin katıldığı bir Clubhouse sesli görüşmesi sırasında lansman reklamının bir parçası olduğunu doğruladı.

The Verge'e göre Microsoft, habersiz Xbox ürünlerini açık bir şekilde ilk kez tanıtmıyor. Hatırlayacağınız üzere Xbox şefi Phil Spencer, Microsoft'un ikinci bir yeni nesil konsol üzerinde çalıştığını duyurmadan önce geçen yıl Xbox Series S'yi rafına saklamıştı.

Microsoft'un Xbox videolarında gizli mesajları ve ipuçlarını saklama alışkanlığı uzun yıllardır devam ediyor. Şirket, başlangıçta Xbox One X konsolunu 6 teraflop GPU performansına işaret eden videolarla sattı. Hatta en yeni Xbox Series X konsolu bile Scarlett kod adı altında videolarda gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.