Hava Durumu

Mide bulandıran olay! Tacizci karşı koyulunca kendini tatmin etti...

Ataşehir'de sayaç kontrolüne girdiği evde ev sahibi kadını taciz eden, ancak karşı konulunca salonda cinsel yolla kendini tatmin eden elektrik teknisyeninin 14 yıla kadar hapsi istendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mide bulandıran olay! Tacizci karşı koyulunca kendini tatmin etti...

İstanbul Ataşehir'de Anadolu Yakasında enerji dağıtımı yapan saha çalışanı olan 24 yaşındaki Oğuz Ü. sayaç kontrolüne gittiği evde yalnız yaşayan Ebru T.'nin evine zorla girerek genç kadını taciz etmeye kalkıştı. Ebru T.'nin bıçakla karşı koyması üzerine Oğuz Ü. evin ortasında cinsel yolla kendini tatmin ederek halıya boşaldı. Şüpheli gözaltına alındı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BELİNE DOKUNDU

Ebru T.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianamede üzerinde şüpheli Oğuz Ü.'nün şikayetçi Ebru T.'nin yaşadığı apartmanda sayaç kontrolü yaptığı anlatıldı. Şüpheli Oğuz Ü.'nün Ebru T.'ye arkasından yaklaşarak beline dokunduğu ve ensesine üflediği belirtilen iddianamede bunun üzerine Ebru T. ayağa kalkıp bağırmaya başladığı şüphelinin de susturmak için genç kadının ellerini tuttuğu, bu temas nedeniyle Ebru T.'nin elinde tırnak izi kaldığı ifade edildi.

"HAYATININ HATASINI YAPTIN, BİR DAHA DIŞARI ÇIKMA"

İddianamede Ebru T.'nin kendisini savunma amacıyla eline bıçak alarak Oğuz Ü.'den dışarı çıkmasını istediği ancak şüphelinin dışarı çıkmak yerine cinsel organını dışarı çıkararak cinsel yolla kendini tatmin etmeye başladığı ve banyo paspası üzerine boşaldığı belirtildi. Oğuz Ü.'nün daha sonra evden ayrıldığı anlatıldı. İddianamede olaydan 5 ay sonra 8 Eylül 2017 gecesi saat 22.30'da Ebru.T.'nin evinin ziline basılarak diyafondan birinin "Hayatının hatasını yaptın, bir daha dışarıya çıkma. Canını seviyorsan davandan vazgeç" diyerek şikayetçiyi tehdit ettiği belirtildi.

"MENİ LEKESİ ŞÜPHELİYE AİT"

İddianamede banyo paspası üzerinde bulunan şüphelinin DNA'sı ile uyumlu olduğunun tespit edildiği belirtildi.Oğuz Ü. Hakkında "cinsel saldırı", "tehdit", "konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından 6 yıldan 14 yıla kadar hapis talep edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.