Hava Durumu

Midibüs elektrik direğine çarparak durabildi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, freni boşalan ve yokuş aşağı hızla inen işçi midibüsünün sürücüsü Ali Çolak (53), manevra yapıp, elektrik direğine çarparak, olası faciayı önledi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çolak, "Midibüsü durdurmak için elimden geleni yaptım. Çok şükür, kimsenin burnu kanamadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Midibüs elektrik direğine çarparak durabildi

Kaza, Hacıevhat Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. Malkara ilçesinde özel maden işletmesinin işçilerini evlerine bıraktıktan sonra dönüş yoluna geçen Ali Çolak'ın kullandığı 59 S 7026 plakalı midibüsün freni, yokuş aşağı inerken boşaldı. Sürücü Çolak, kimseye zarar gelmemesi için midibüsle manevra yapıp, beton elektrik direğine çarparak, durdu. Kazada Çolak, hafif yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerin midibüsten çıkardığı Çolak, ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kazayı anlatan Ali Çolak, "Olası faciayı önlemek ve midibüsü durdurmak için elimden geleni yaptım. Çok şükür, kimsenin burnu bile kanamadı. Kazayı çok şükür ucuz atlattık. Herkese geçmiş olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.