Hava Durumu

Mikel Agu: Bursaspor'da kalmam

Geçtiğimiz sezon Porto'dan kiralık olarak Bursaspor'un formasını giyen Mikel Agu, Bursa'da geçen günlerini Nijerya basınına değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mikel Agu: Bursaspor'da kalmam

İyi bir sezon geçirmediğini ve önümüzdeki sezon tekrar Bursaspor forması giymek istemediğini belirten 25 yaşındaki oyuncu, "Sezon benim için çok iyi başladı. Bazı maçlarda çok güzel performanslar sergileyip, goller attım. Fakat işler istediğimiz gibi gitmediğinde, zorlu bir döneme girdik. Son olarak kötü gidişatın ardından nisan ayında hocamız kovuldu. Onun ayrılması beni olumsuz etkiledi çünkü buraya gelmemin en önemli nedeni Le Guen'di. Le Guen'in yerine gelen hoca kendi fikirleriyle geldi. Oyuncularını seçti ve bana fazla forma şansı tanımadı. Bu olay tam olarak Dünya Kupası için listeler hazırlanırken yaşandı.

'ELİMDEN GELENİ YAPTIM'

Forma şansı bulamazsam listede yer alamayacağımı düşünüyordum ancak Rorh bana güvendi ve listeye girmeyi başardım. Dürüst olmak gerekirse artık Bursa'da kalmak istemiyorum. Geçtiğimiz sezon bana davranışları ve saygısızlıkları tamamen kabul edilemezdi. Ben orada en fazla mücadele eden ve en iyi performans gösteren oyunculardan biriydim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Bursaspor bana ne kadar teklif ederse etsin, geri dönmeyeceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.