Hava Durumu

Milas Belediyesi'ne rüşvet operasyonu!

Muğla'nın CHP'li Milas Belediyesi Yapı Denetim biriminde bazı çalışanların, usulsüz yapıları görmezden geldikleri ve rüşvet aldıkları iddiası üzerine yapılan operasyonda 3 belediye çalışanı ve bir müteahhit gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milas Belediyesi'ne rüşvet operasyonu!

Milas Belediyesi Yapı Denetim biriminde bazı çalışanların görevi kötüye kullandıkları bilgisi üzerine Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri tarafından şahıslar ile ilgili çalışma başlatıldı. Dosya savcısından alınan talimat sonrası üçü Milas Belediye çalışanı, birisi müteahhit olmak üzere toplam 4 kişiye eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Belediye çalışanları H.G., A.F.A. ve A.A. ile müteahhit A.A. gözaltına alındı. A.F.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 3.27 gram esrar, 12.14 gram kenevir tohumu, 8 kök kenevir ve kenevir yetiştirme düzeneği ele geçirildi.

Rüşvet ve irtikap suçuna yönelik suç unsuru delilerin elde edildiği, şüphelilerin usulsüz yapıları aldıkları rüşvet karşılığı görmezden geldiği belirlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkarılması bekleniyor. Gözaltına alınan 4 şüpheli rüşvet ve irtikap suçundan gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.