Hava Durumu

Milletvekili Aydın: "Korkunun ecele faydası yok"

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Avrupa'nn korktuğunu belirterek, "Türkiye güçleniyor. Acaba Osmanlı ruhu mu ortaya çıktı diye korkuyorlar. Ancak korkunun ecele faydası yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milletvekili Aydın: "Korkunun ecele faydası yok"

Milletvekili Müfit Aydın, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları için İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Planor Mobilya'yı ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelen Aydın, "Bu çok önemli bir hadise. Avrupa tamamen kudurmak üzere. Türkiye aşırı güçleniyor, acaba bir Osmanlı ruhu mu ortaya çıktı diye düşünce içine girdiler. Korkunun ecele faydası yok. Dünyanın en büyük boğaz köprüsünün temelini Çanakkale'de atarsak, dünyanın en büyük havaalanını ülkemizde yaparsak, dünyanın en büyük projesi olan Kanal İstanbul'u yaparsak, bunların tahammülsüzlüğüne bir mana veriyorum. Kendileri böyle projeler yapabilecek imkanı bulamıyorlar. Eskiden IMF'den 1 milyar dolar borç para alırdık. IMF'ciler Türkiye'ye geldiklerinde, attıkları her adım bizim için çok önemli hadiseydi. Zamanımızı bunlarla heba ettik. Ülkemizin geçmişte idare ediliş tarzı bizi üzüyordu" diye konuştu.

AK Parti'den önce hastanelerde, ulaşımda, milli eğitimde ciddi sıkıntılar yaşandığını anlatan Aydın, "Benim çocuğum Anadolu Lisesi'nde okuyordu, kitap bulamıyorduk. Ankara'ya telefon açıyorduk, öyle bir kitap bulamıyorduk. Şimdi lise son sınıfa kadar ülkemiz çocuklarını okutabilmek için tüm kitaplar devlet tarafından karşılanıyor. Çocuklarımız okumaya başladı. Hukukçu, mühendis, kaymakam, vali olmaya başladılar. Bu, daha önce ülkeyi idare eden belirli kesimi rahatsız etmeye başladı. Eskiden ülkenin kaymağını onlar yiyorlardı, şimdi halkımızın tabanı yiyor ve yemeye devam edecek. Bu milletin hizmetkarı olarak görevdeyiz, ağalık yapma lüksümüz yok. Ancak bürokrasi ile sorunumuz var, bu meseleyi çözmemiz için cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini mutlak suretle getirmemiz lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.