Hava Durumu

Milletvekili Ödünç: Bursa hepimizin

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesi sonrası yürüttüğü "Tatil yok, çalışmaya devam" mottolu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milletvekili Ödünç: Bursa hepimizin

Bursa'yı doğudan batıya, güneyden kuzeye ilçeler bazında gezen Milletvekili Ödünç'ün son durağı Gemlik, Orhangazi ve Yenişehir ilçeleri oldu.

Gemlik Kaymakamı Hasan Göç'ü makamında ziyaret eden Milletvekili Ödünç, "Yeşil Bursamızın mavi rengi sahil kentimiz Gemlik için her adımı atmaya, her yokuşu çıkmaya, her engeli aşmaya hazırız. Vatandaşlarımız, AK Parti olarak Gemlik ilçemizi ne kadar önemsediğimizi yerli otomobil fabrikamız TOGG şantiyesini gidip gezerek daha iyi anlayabilir. Gemlik barışın kentidir. Gemlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her anlamda önemsediği ilçemizdir. Biz Bursamızın her ilçesini doğu batı, kuzey güney ayırmaksızın dolaşıyoruz. Her ilçemize ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunulması için çaba harcıyoruz. Bursa hepimizin, biz Milletvekili olarak bölge ayrımı yapmaksızın kentimizin her bölgesi ve konusu ile ilgileniyoruz. Sahada çalışmalarımızda her kesimden insanla bir araya gelerek, Bursa'mızda neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.