Hava Durumu

Milli ara Beşiktaş'ı yıktı

Milli ara, lider Beşiktaş'ı ciddi biçimde olumsuz etkiledi. Kamerun'un kaptanı Vincent Aboubakar ve Cezayir'in en önemli isimlerinden Rachid Ghezzal, Afrika Uluslar Kupası eleme grubu maçlarında sakatlık geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli ara Beşiktaş'ı yıktı

Süper Lig'e verilen 13 günlük milli ara, lider Beşiktaş'ı ciddi biçimde olumsuz etkiledi.

Kamerun'un kaptanı Vincent Aboubakar ve Cezayir'in en önemli isimlerinden Rachid Ghezzal, Afrika Uluslar Kupası eleme grubu maçlarında sakatlık geçirdi. Aboubakar, Ruanda ile oynadıkları golsüz biten karşılaşmada sakatlandı. Yaklaşık 2,5 yıl sonra milli takıma davet edilen Ghezzal ise Zambiya karşılaşmasında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yetenekli oyuncunun durumunun ciddi olmadığı aktarıldı.

Kartal'a milli arada en ağır darbe Ajdin Hasic'ten geldi. Bosna Hersek U21 Milli Takımı'nın Karadağ ile oynadığı müsabakada sakatlanan genç futbolcunun sol dizinde çapraz bağ kopması ve menisküs hasarı belirlendi. Sezonu kapatan Hasic'in ekim ayında sahalara dönmesi planlanıyor.

A Milli Takımımızın 2022 Dünya Kupası eleme grubu maçları için aday kadroya davet edilen Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz ise Kovid-19'a yakalandı. Milli oyuncular, PCR testlerinin pozitif çıkması üzerine hemen karantinaya alındı. Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Domagoj Vida, Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz ve Serdar Saatçi ise milli takım kamplarından problemsiz şekilde dönüş yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.