Hava Durumu

Milli maç ne zaman? İşte Türkiye-Norveç maçının tarih bilgisi

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenilmişti. Bu gelişmenin ardından merak edilen bir diğer karşılaşma ise milli takımımızın sahasında yapacağı Norveç müsabakası oldu. Peki, Milli maç ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli maç ne zaman? İşte Türkiye-Norveç maçının tarih bilgisi

Türkiye-Norveç Maçı hakkındaki araştırmalar son günlerde yoğunluk kazandı. Ay-yıldızlı ekip, gruptaki ilk yenilgisini aldı ve 11 puanla üçüncü sıraya geriledi. Gruptaki yenilmezlik serisini 5 maça yükselten Hollanda ise 13 puan ve averajla Norveç'in önünde liderliğe yükseldi. İşte, Türkiye-Norveç maçının ayrıntıları

Türkiye, gruptaki yedinci karşılaşmasını 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç ile oynayacak. Hollanda ise aynı gün Letonya'ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat ve kanal bilgisi ise henüz belli olmadı.

HOLLANDA'YA 2 MAÇ SONRA KAYBETTİK

Ay-yıldızlı ekip, Hollanda'ya iki maç sonra mağlup oldu. Milli Takım, rakibiyle Türkiye'de oynadığı son iki maçı kazanmıştı.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçı ay-yıldızlı ekip, 3-0 galip tamamladı. Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk karşılaşmasında da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı 4-2 yendi.

Milli takım ayrıca, Hollanda karşısında tarihindeki en farklı yenilgisini 6-1'lik sonuçla aldı. Ay-yıldızı ekip, rakibiyle daha önce oynadığı maçlarda en fazla iki farklı yenilgilerle sahadan ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.