Hava Durumu

Milli Piyango talihlisi katil zanlısı oldu

Osmaniye’de çeşitli suçlardan kaydı bulunan işsiz 32 yaşındaki Hasan Tuncel, yolda yürürken silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Cinayet şüphelisi olarak 19 yaşındaki Muhammed Ç. ile akrabası 30 yaşındaki İlhan Ç. tutuklandı. Tuncel’in, bir süre önce piyangodan yüklü miktarda ikramiye kazanan İlhan Ç'den haraç istediği için öldürüldüğü ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Piyango talihlisi katil zanlısı oldu

İddiaya göre, otomobille olay yerine gelen Muhammed Ç ile akrabası İlhan Ç, yolda yürüyen Hasan Tuncel’e tabancayla ateş edip kaçtı. Ağır yaralanan Tuncel, çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürüldü, ancak tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerde, 15 boş mermi kovanı bulundu.

KÖYLERİNDE YAKALANDILAR

Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak şüphelileri belirleyen polis, yakalamak için merkeze bağlı bir köyde Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenledi. Operasyonda Muhammed Ç ile İlhan Ç gözaltına alındı.

Evin önündeki otomobilde yapılan aramada ise olayda kullanıldığı sanılan tabanca ile 35 mermi ele geçirildi. Suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

HARAÇ CİNAYETİ Mİ?

Bu arada, cinayet şüphelisi İlhan K Ç'nin, özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışırken, yaklaşık 4 ay önce, Milli Piyango çekilişinden yüksek miktarda ikramiye kazanınca işi bıraktığı öğrenildi.

İşsiz ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan Hasan Tuncel’in, İlhan Ç'den haraç isteyip, olay günü de alkollüyken bunu tekrarlaması nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddiaları üzerinde duruluyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.