Hava Durumu

Milli Takım için müthiş iddia!

Beşiktaş'ta, Transfer Komitesi Sorumluluğu'nun Erdal Torunoğulları'ndan alınıp Umut Güner'e verilmesinin yankıları sürüyor. Hürriyet yazarı Kenan Başaran bu konuda çok önemli bir iddiada bulunarak, Torunoğulları'nın 'menajer lobisinin kurbanı' olduğunu savundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli Takım için müthiş iddia!
Başaran bir adım daha giderek, bazı menajerlerin milli kadrosu üzerinde dahi söz sahibi olduğunu yazdı.

Kenan Başaran'ın bugün Hürriyet gazetesinde yer alan yazısının bir bölümü şöyle:

Mayıs ortasındaki kongreden sonra Beşiktaş yönetimi nihayet görev dağılımını yaptı. Yedekler dahil 16 yöneticinin 10’una asli görevlerinin dışında birer tesis sorumluluğu da verildi. Örneğin Ümraniye Ahmet Nur Çebi’de, Vodafone Arena Umut Güner’de, Fulya Metin Albayrak’ta. Adeta tesis dağılımı yapıldı! Ama daha önemli olan transfer komitesindeki değişiklik. Bugüne kadar dış transferde başarılı işler yapan mütevazı yönetici Erdal Torunoğulları, bundan böyle sadece dış ilişkilerden sorumlu olacak. Torunoğulları’nın en büyük başarısı gerektiğinde menajerleri baypas edip, doğrudan oyuncuya ulaşmasıydı. Bugünse Torunoğulları baypas edildi. Peki neden? Bana gelen en önemli duyum şu: Torunoğulları, menajer lobisine yenildi! FenerbahçeBaşkanı Aziz Yıldırım’ın da savaş açtığı menajerler, mevcut düzende örgütsüz futbolcuların çıkarlarını en iyi koruyan kişiler.

ÇOK GÜÇLENDİLER

Diğer yandan bazı menajerler de öyle güçlendi ki, kulüp idarelerine ipotek koyar hale geldikleri iddiaları ayyuka çıktı. Hatta bu isimlerin milli takım kadrosu üzerinde dahi söz sahibi olduğu futbol kulislerinde konuşuluyor. Futbol oyunu giderek ‘Game of Manager’ oluyor! Ve bu oyunun da, dünyayı saran ‘Game of Thrones’ dizisi kadar konuşacağımız günler yakın. Pandora’nın Kutusu elbet bir gün açılır...Beşiktaş’ın transfer komitesinin başına Umut Güner geldi. Transferler illa ki geçmişle kıyaslanacak; hem kalite hem de mali olarak. Başarılı olması, Beşiktaş’ın kazanması demektir...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.