Hava Durumu

Millilerden temiz sayfa

Antalya'da daha önce hiç yenilmeyen A Milli Futbol Takımı, bugün Antalya Stadı'nda İrlanda Cumhuriyeti ile hazırlık maçında karşılaşacak. Mücadele saat 20.30'da start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Millilerden temiz sayfa

DÜDÜK Slavko VİNCİC'TE

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı özel maçlar ile birlikte yeni yılda beyaz bir sayfa açmayı hedefliyor. 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edemeyen Ay Yıldızlılar, UEFA Uluslar Ligi ve 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi yeni formalarıyla ilk olarak bugün İrlanda Cumhuriyeti ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Antalya Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadelede Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. A Milli Takım, 27 Mart Salı günü ise Karadağ'a konuk olacak.

ÜSTÜNLÜK İRLANDA'DA

Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ karşılaşmalarında önemli isimlerden Arda Turan ve Burak Yılmaz'a kadroda yer vermedi. Rumen çalıştırıcı buna karşın Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür, İstanbulspor'dan Mehmet Zeki Çelik gibi genç ve yeni isimleri kadroya davet etti. Türkiye İrlanda Cumhuriyeti ile bu zamana kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Türkiye 2 galibiyet elde ederken, İrlanda Cumhuriyeti sahadan 5 kez galip ayrıldı. 6 mücadelede ise taraflar beraberlikle ayrıldı. A Milli Takım, İrlanda Cumhuriyeti karşısında, 15 gol atarken kalesinde 27 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.