Hava Durumu

Milyonluk golcüyü halı sahaya gönderdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Mustafa El Kabir ile Panajotis Dimitriadis'e, çalışmaları için kulübün Etlik'teki halı sahası gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonluk golcüyü halı sahaya gönderdi!
Sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren başkent ekibinde teknik direktör İbrahim Üzülmez'in raporuyla kadro dışı bırakılan Faslı El Kabir ve Yunan asıllı İsveçli Dimitriadis, çalışmalarına kırmızı-siyahlı yönetimin belirlediği bir antrenör eşliğinde, zemini sentetik çim olan futbol okulunda günde çift antrenmanla devam ediyor.

El Kabir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zeminin sertliği nedeniyle ayağında problem yaşadığını, bu nedenle de sabah çalışmasına çıkamadığını söyledi.

Kendisi açısından bir problem olmadığını ve antrenmanlarına devam ettiğini belirten 27 yaşındaki golcü futbolcu, kırmızı-siyahlı kulüpteki geleceğine ilişkin durumunun netleşmediğini dile getirdi. El Kabir, "Başkan Cavcav ile görüşmeyi bekliyorum." dedi.

Başkent kulübüyle 31 Mayıs 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan El Kabir, geçen sezon 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt'a göre 3,5 milyon Euro "güncel piyasa değeri" olan Faslı futbolcu, 2014-2015 sezonunun devre arasında Suudi Arabistan'ın El Ehli Suudi takımından bonservis ücreti ödenmeden kırmızı-siyahlı kulübe transfer olmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.