Hava Durumu

Milyonluk villadan 30 yıllık ceset çıktı!

Fransa'nın başkenti Paris'te 35 milyon euroya yeni alınan terk edilmiş bir malikanenin kilerinde 30 yıl önce öldüğü belirlenen bir kişinin cesedi bulundu. Polis ise olayın aydınlatılamayabileceğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milyonluk villadan 30 yıllık ceset çıktı!

Turistlerin gözdesi olan Avrupa'nın en güzel şehri Paris, akıl almaz bir olaya şahit oldu. 35 milyon Euro'ya alınan ve yıllar önce terk edilmiş olan bir malikanenin kilerinde 30 yıl önce öldüğü belirlenen bir kişinin cesedi bulundu.

Evde yapılan restorasyon çalışmaları durduruldu ve polis konuyla ilgili olarak cinayet soruşturması başlattı.

2008'de ölen ünlü Fransız modacı Yves Saint Laurent'in evinin arkasında bulunan ve bir Hollanda şirketine ait olduğu belirtilen malikane, Ocak'ta 15 dakika süren bir açık artırmayla 35.1 milyon Euro'ya satılmıştı. Evi Jean-Bernard Lafonta açık artırmada satın almıştı. Ev, 30 yılı aşkın bir süredir boş duruyordu. Jean-Bernard Lafonta'nın malikaneye rezerv fiyatın yaklaşık altı katını ödediği söyleniyor.

Fransız medyasına göre evde Şubat ayında, zaman geçirilmeden restorasyona girişildi ancak tespit yapmaya gelen ekip, kilerde çürümüş cesetle karşılaştı.

Cesedin üzerinde kimliği de bulunuyordu. Cesedin Jean-Pierre Renaud adlı bir kişiye ait olduğunu belirlendi. Cesette yapılan incelemede bazı kemiklerin kırık olduğu ve bıçak yaraları olduğu tespit edildi.

Polis, 30 yıl önce ölen Renaud'nun alkol problemi bulunan bir evsiz olduğunu açıkladı. Renaud'nun burada mı öldürüldüğü yoksa öldürüldükten sonra mı buraya getirildiği bilinmiyor. Bir polis yetkilisi katilin de bulunamayabileceğini belirterek; "Cinayeti hiçbir zaman aydınlatamayabiliriz" dedi. Evin yeni sahibi ise restorasyona yazdan sonra devam edileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.