Hava Durumu

Mimarlar, Bursa milletvekili Erkan Aydın'ı ağırladı...

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mimarlar, Bursa milletvekili Erkan Aydın'ı ağırladı...

Ziyarette, mimarlık mesleğiyle ilgili sorunlar ve sorunların çözümlerine ilişkin konular görüşüldü. Osmangazi Belediyesi CHP Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette konuşan Vekil Aydın, "Sorunların Ankara'da takipçisi olacağım" dedi.

Milletvekili Erkan Aydın'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Milletvekili Erkan Aydın'a, şubenin yeni dönemdeki faaliyetleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Öncelikli konu işsizlik

Yeni dönemin öncelikli konusunun işsizlik olduğunu belirten Başkan Şirin Rodoplu Şimşek, bu sorunun önüne geçmek adına hem belediyeler hem de İŞKUR ile işbirliğine gideceklerini ifade etti. Başkan Şimşek, bu manada adımların atıldığını ve konunun daha detaylı şekilde ele alındığı bir dosyanın hazırlandığını ve dosyayı Ankara'daki ilgililere teslim edeceklerini dile getirdi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde oluşan yeni yönetimine başarılar dilerken, yapılacak çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Milletvekili Aydın, ayrıca kendisine iletilen mimarlık mesleğiyle ilgili sorunlar ve sorunların çözümlerine ilişkin konuların Ankara'da takipçisi olacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.