Hava Durumu

Mine Çayıroğlu yıllara meydan okuyor!

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazma sürecini yansıtacak olan 'Akif' adlı filmle geri dönmeye hazırlanan Mine Çayıroğlu, yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2020 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2020 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mine Çayıroğlu yıllara meydan okuyor!

Daha çok küçük yaştayken Çalıkuşu romanının televizyona uyarlanmış halinde Munise karakterini canlandıran Mine Çayıroğlu, o zamandan bu yana ekranların sevilen isimleri arasında yer aldı.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncu, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan 'Akif' filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

42 yaşındaki güzel oyuncu Mine Çayıroğlu'nun, geçen yıllara rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmemesi dikkat çekti.

MİNE ÇAYIROĞLU KİMDİR?

28 Aralık 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Çocuk yaşta, Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanının dizi uyarlamasında Munise karakterini canlandırmıştır. Haluk Bilginer'den oyunculuk dersleri almıştır. 1997 senesinde İngiltere'deki Guildford School of Acting 'e girmiş ve üç yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. 2000 yılında mezun olmuştur.

ALBÜM ÇIKARDI

Çayıroğlu ayrıca bir müzik albümü de çıkarmıştır. Küçük yaşlarda müzik eğitimine başlayan Mine Çayıroğlu, İngiltere'deki "Guildford School of Acting" de oyunculuk eğitimine başlamadan önce ve sonra şan dersleri alarak sesini eğitti ve albümünün hazırlık aşamasını tamamladı. Mete Özgencil ile 1 yıl süren titiz çalışma sonucunda tamamlanan albüm Zümrüt Gibi adıyla 2004 yılında piyasaya çıktı. 2008 yılında müzik & film yapım şirketini kurmuştur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.