Hava Durumu

Mine Tugay: Ölümü hala atlatamadım

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerimizden biri olan Mine Tugay takipçilerine yaşadıkları korkuları sordu. Bir kullanıcının sevdiğini zamansız kaybetmekten korktuğunu söylemesinin ardından Tugay içini döktü. Bir dönem aldığı ölüm haberiyle sarsıldığından bahseden oyuncu, "Hala atlatabildiğimi düşünmüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mine Tugay: Ölümü hala atlatamadım

Medcezir ve Paramparça gibi dizileriyle ünlenen başarılı oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından takipçilerinin korkularını sordu. Gelen cevaplar üzerine takipçilerine destek mesajları gönderen Mine Tugay, hayranlarıyla dertleşti.

"HALA ATLATAMADIM"

Bir takipçisinden gelen "Sevdiklerini zamansız kaybetmek" cevabına verdiği tepkiyle dikkat çeken Mine Tugay, "Bunu ben yaşadım. Hala atlatabildiğimi düşünmüyorum. Ama hayat bize ne getirirse kabulümüz olmalı. Başka türlü akıl sağlığımızı koruyamayız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bir takipçisinin "Fotoğraf karesinin içinde kalmaktan korkuyorum" sözlerini de değerlendiren Tugay, "Zaten 'an' hapsolmaz, belki seni yabancılaştıran budur" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.