Hava Durumu

Minibüslere havadan denetim!

Beylikdüzü'nde corona virüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında yapılan denetimlerde, denetleme noktasına gelmeden fazla yolcuları indiren minibüs şoförleri drone ile havadan tespit edildi. Fazla yolcu alan şoförlere ceza kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minibüslere havadan denetim!

İstanbul Beylikdüzü'nde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler kapsamında D-100 Karayolu üzerinde Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarında maske ve ayakta yolcu yasağına yönelik denetleme yapıldı.

Denetimlerde maske takmayan yolculara ve toplu taşımada ayakta yolcu taşıma kuralına uymayan sürücülere 900 liradan 3 bin 150 liraya kadar cezai işlem uygulanması için tutanak düzenlendi.

FAZLA YOLCUSUNU İNDİRENLER DRONE İLE HAVADAN TESPİT

Yapılan denetimlerde drone da kullanıldı. Toplu taşıma araçlarının şoförleri, birbirlerine denetleme ile ilgili haber vermesi sonrasında denetleme noktasının gelmeden fazla yolcularını indiren şoförler drone ile tespit edildi. Polisin durdurduğu minibüste sürücü fazla yolcu olmadığını iddia ederken bir yolcu da denetleme noktası gerisinde fazla yolcuların indirildiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.