Hava Durumu

Minik taraftarlar,futbolcularla antrenman yaptı

Bursaspor’un dünkü antrenmanında Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri Yeşil Beyazlı takıma moral ziyareti gerçekleştirirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Minik taraftarlar,futbolcularla antrenman yaptı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Avrupa kupalarına katılma adına önemli bir maça çıkacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına devam etti. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenmanın basına kapalı olan kısmında ise Yeşil Beyazlılar, Kasımpaşa maçının taktik antrenmanını gerçekleştirdi. Bursaspor’da milli takımlarda bulunan Maurice Edu ve Musa Çağıran dışında eksik oyuncu bulunmazken, önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Serdar Aziz ise takımla antrenmanlara devam etti.

ŞEN ŞAKRAK

Dün gerçekleştirilen antrenmana Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinden ziyaret gerçekleştirildi. Taktik idmanından önce Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yanına gelen öğrenciler, tecrübeli çalıştırıcıya kendi çizdikleri timsah resmini hediye ettiler. Minik öğrenciler daha sonra Yeşil Beyazlı futbolcularla top oynarken, hızlarını alamayan öğrenciler koşarak sahaya yayıldı ve gönüllerince eğlendi. Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, gerçekleştirilen ziyaretten bir hayli memnun olduğu gözlendi.

5’e 2’ye katıldılar

Antrenman sahasını adeta istila eden minikler Bursasporlu futbolcularla top oynadı. Minikler Yeşil Beyazlı kramponlarla 5’e 2’ye katıldı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Moral depoladılar

Kasımpaşa maçı öncesi yaşanan bu renkli ziyaret hem futbolculara hem de teknik heyete büyük moral kaynağı oldu.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Küçük golcüden büyük sevinç

Küçük futbolcu attığı golden sonra büyük sevinç yaşarken Pinto’nun gülümsemesi objektiflere yansıdı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Miniklerden minik Timsah

Minik Timsahlar, el emekleri timsah resmini Teknik Direktör Hikmet Karaman’a hediye etti.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Karaman’dan taktik

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, antrenmanı ziyarete gelen minik Bursaspor taraftarıyla yakından ilgilenirken miniklere taktik vermesi oyuncular tarafından gülüşmelere neden oldu.

\\\\\\\"\\\\\\\"

(Mustafa Kemal MAKİNACI)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.