Hava Durumu

Monaco'dan resmi Henry Onyekuru açıklaması!

Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac, adı transferde Galatasaray ile anılan Henry Onyekuru hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Monaco'dan resmi Henry Onyekuru açıklaması!

Henry Onyekuru, 3. kez Galatasaray'a gelmeye yaklaşmışken transferle alakalı Monaco cephesinden önemli açıklamalar geldi.

Fransız ekibinin teknik direktörü Niko Kovac, Nijerya'dan dönecek olan Onyekuru hakkında 'Ayrılmak istiyor' derken yıldız futbolcuyu kendilerinin de takımda düşünmediğini belirtti.

''KULÜP, ONYEKURU'YU DÜŞÜNMÜYOR''

Kovac, yaptığı açıklamada Henry Onyekuru hakkında ''Futbol, 25-26 kişilik kadrolarla kolektif şekilde oynanan bir oyundur. Eğer birisi senden daha iyiyse, daha iyidir ve o oynar. Teknik direktör için durum son derece kolaydır. Onyekuru, kulübün kendisini düşünmediğini, istemediğini biliyor. Yeni bir kulüp bulma konusunda serbest. Sportif Direktörümüz Paul, transfer durumuyla ilgileniyor. Onyekuru için en iyi seçenek ona ve menajerlerine kalmış durumda.'' sözlerini kullandı.

Onyekuru ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen sarı-kırmızılıların, Monaco ile kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu konusundaki görüşmelerin devam ettiği kaydediliyordu.

Bu sezon Monaco ile ligin ilk devresinde sadece 4 maça çıkan Onyekuru, sadece 1 asis

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.