Hava Durumu

Motosikletin çarptığı yaşlı adam öldü! Kaçan sürücü aranıyor

Gaziantep'te, markete gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken, motosikletin çarptığı Hüseyin Karagöz (70), hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2020 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motosikletin çarptığı yaşlı adam öldü! Kaçan sürücü aranıyor

Kaza, dün akşam, Bülbüzade Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası belirlenemeyen motosiklet, evinin karşısındaki markete gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Karagöz'e çarptı. Yola savrularak, ağır yaralanan Karagöz, ihbarla kaza yerine gelen sağlık görevlilerince ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Karagöz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Karagöz'ün cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, hızla gelen motosikletlinin yolun karşısına geçmek isteyen Hüseyin Karagöz'e çarptıktan sonra kaçtığı anlar yer alıyor.

Polis, Hüseyin Karagöz'e çarpıp, kaza yerinden kaçan motosiklet sürücüsünü belirleyerek, yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.