Hava Durumu

Motosikletli gencin feci ölümü kamerada

Pendik'te 16 yaşındaki motosikletli genç, kavşakta hafif ticari araç ile çarpışma sonucu kaza yaptı. Gencin ölümüne neden olan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2020 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2020 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motosikletli gencin feci ölümü kamerada

Olay 4 Kasım günü İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi'de akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre caddede ilerleyen 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü Görkem Kocaağa sol tarafında gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu yere düşerek sürüklenmeye başladı. Genç, havanın da yağmurlu olması sebebiyle motosikleti ile metrelerce yerde sürüklendi. Kaza sonrası olay yerine 112 sağlı ile polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Görkem Kocaağa hayatını kaybetti.

OLAY ANI KAMERADA

16 yaşındaki gencin ölümüne sebep olan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Cadde üzerinde motosikleti ile seyir halinde olan Görkem Kocaağa sol tarafından gelen hafif ticari araç ile çarpışıyor. Çarpmanın etkisi ile gencin motosikleti ile yerde metrelerce sürüklendiği görülüyor.

GENÇTEN GERİYE ANILARI KALDI

16 yaşında motosiklet kazası ile hayatını kaybeden Görkem Kocaağa'dan geriye çektiği videoları kaldı. Genç motosiklet tutkunu Kocaağa'nın arkadaşları ise mezarı başında gözyaşı dökerek; "Kalk Görkem biz geldik" paylaşımı yapması yürekleri burktu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.