Hava Durumu

Motosikletli sürücülerin ölümle dansı!

İzmir'deki Kuzey Ege Otoyolu'na giren 5 ayrı motosikletli, otoyolda plakalarını sakladıktan sonra gişelerden kaçak geçerek, ters yöne girdi ve akrobatik hareketlerle hız sınırlarını aştı. Sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motosikletli sürücülerin ölümle dansı!

Sosyal medyadan 28 Mart'ta paylaşılan görüntülerde O.K, A.F.K, B.V, T.D. ve A.V isimli motosikletliler, plakalarını kapattıktan sonra, Kuzey Ege Otoyolu'na giderek trafiği tehlikeye soktu. Çalışma yapıldığı için bir bölümü kapalı alana yetkililerin uyarılarına rağmen giren 5 ayrı motosikletli, otoyol gişelerinden de kaçak olarak geçti.

Bunların yanı sıra bir süre karşı şeride geçerek motosiklet kullanan sürücüler, hız sınırının oldukça üzerine de çıkıp akrobatik hareketlerle otoyolda tehlikeye sebep oldu. O.K. isimli motosikletli, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kask kamerasıyla çekilen görüntüler, 2 hafta içinde yaklaşık 5 bin kez izlendi. Öte yandan videonun altına bir kullanıcının, 'Videoyu emniyete atın. Birkaç güne hepsi paketlenir' şeklindeki yorumuna A.F.K. isimli kullanıcının, 'Attım ben. Kimse gelip almadı' diye cevap verdiği de görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.