Hava Durumu

'Mucize Doktor'da flaş ayrılık!

Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor'un 56. bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizide 'Doktor Demir' rolünü canlandıran Fırat Altunmeşe, son bölümle birlikte 'Mucize Doktor'a veda etti. Dizinin resmi sosyal medya hesabından da Fırat Altunmeşe'ye veda paylaşımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Mucize Doktor'da flaş ayrılık!

'Mucize Doktor' dizisinin 1 Nisan Perşembe ekrana gelen son bölümünde sürpriz bir veda yaşandı. Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Ezgi Asaroğlu, Hazal Türesan gibi isimlerin yer aldığı 'Mucize Doktor'un dün yayınlanan bölümünde 'Demir', 'Açi'ye veda mektubu yazarak ortadan kayboldu.

FIRAT ALTUNMEŞE İÇİN VEDA PAYLAŞIMI

Demir' karakterine hayat veren oyuncu Fırat Altunmeşe'nin ayrılması ile ilgili dizinin sosyal medya hesaplarından açıklama geldi. 'Mucize Doktor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Hoşça kal Fırat Altunmeşe..." notu düşüldü. Altunmeşe'nin, artan koronavirüs vakaları nedeniyle ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

MUCİZE DOKTOR'A SERKAN KESKİN KATILDI

Fırat Altunmeşe'nin vedası sonrası 'Mucize Doktor' kadrosuna Serkan Keskin katıldı. Serkan Keskin dizide hastanenin yeni cerrahı 'Muhsin Korunmaz' karakterini canlandıracak. 'Muhsin' çok büyük çelişkileri olan, kültürlü, takıntılı ama kapalı bir kutu gibi gizemli karakteriyle hastanenin ortasına ve 'Ali Vefa'nın (Taner Ölmez) hayatına bomba gibi düşecek. 'Muhsin' karakterini canlandıracak Serkan Keskin, dizinin 57. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.