Hava Durumu

Mudanya Belediyesi, Ülkü Mahallesi'ne dokundu

Mudanya Belediyesi, köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Ülkü Mahallesi'ndeki ortak kullanım alanları yenilenirken mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Hayri Türkyılmaz, "Mudanya'da hizmet gitmeyen yer kalmıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya Belediyesi, Ülkü Mahallesi'ne dokundu

İlçe merkezinden en uzak mahallesine muhtarlıkların ve mahalle sakinlerinin taleplerini programına alan Mudanya Belediyesi, "Her mahalleye eşit hizmet" anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mudanyalıların yaşamlarını kolaylaştırma anlayışını çalışmalarının temeline oturtan Mudanya Belediyesi bu alandaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Son olarak Ülkü Mahallesi'ndeki vatandaşların taleplerini hayata geçiren Mudanya Belediyesi, mahalle meydanında bulunan çok amaçlı salon ile ortak kullanım alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmasını gerçekleştirdi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek "Hizmet gitmeyen köy kalmayacak" sözünü hatırlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Doğru olan ne varsa onu yapıyoruz. Kimsenin hakkını yedirmiyoruz. Gerek sosyal medya hesaplarımızdan, gerekse belediyemizin birimlerine yapılan başvurular programa alınarak, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından en yakın zamanda çalışmalarına başlanıyor. 'Hakça paylaşım' ilkemizden hareketle, Mudanyamızda hizmet gitmeyen yer kalmıyor. Şimdi de Ülkü Mahallesi'ndeki vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde bir araya gelip sosyalleşecekleri alana kavuştular" diye konuştu.

Ülkü mahalle Muhtarı Taner Bayrak ve ortak kullanım alanlarından yararlanan kadınlar hizmetlerinden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.