Hava Durumu

Mudanya esnafının AVM tepkisi

Mudanya İlçe Başkanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Emir Ali Usta, şehir merkezindeki AVM'lerin küçük esnafı olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2012 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2012 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya esnafının AVM tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Mudanya İlçe Başkanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nda yapılan seçimle 12 yıl aradan sonra yeniden seçilen Emir Ali Usta'yı ziyaret etti. Usta tarafından kapı karşılan heyeti konuk eden Başkan Emir Ali Usta, siyasi kimliğiyle yaptığı ziyaretin kendilerine gurur ve güç verdiğini söyledi. Usta, "Bundan 11 yıl önce ben bu kooperatifin başkanıyken, sayın vekilim o zamanlar bakandı ve beni ilk tebrik edendi. Bugün yine telefonla arayarak beni ilk tebrik eden yine kendileri oldu. Bakan olduğu zamanlarda kendilerini çok rahatsız etmiştim ve o zaman kooperatifimiz hiç para sıkıntısı çekmemişti. Kendilerinin ve CHP gurubunun ziyaretleri beni ve yönetim kurulumuz ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Usta, esnafın durumunun iyi olmadığını belirterek, "Allah onlar yardım etsin. Kooperatifimizin durumu iyi olsa da küçük esnafın hali pek iç açıcı değil. Biz her ne kadar büyük marketlerin açılmasına karşı olmasak da, bu marketlerin şehrin 15-20 kilometre dışına taşınmasını istiyoruz. Eğer bu gerçekleşirse küçük esnafımız daha çok iş yapacak, gerek istihdam, gerekse vergi yönünden daha çok faydalı olabilecektir" diye konuştu.

Milletvekili Tayan, Mudanya'yı çok önem verdiklerini 2014 yerel seçimlerinde mutlaka CHP'nin Mudanya'da iktidar olmayı istediğini belirtti. Ziyarette konuşan CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik de Usta'ya hayırlı olsun diledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.